NIEUWBOUW

RAWEBO bvba
RAWEBO bvba

Heb je plannen om een nieuwe woning of villa te bouwen? De ruwbouw voor jouw project is bij Rawebo bvba in goede handen!

 

Ruwbouw is een echte stiel. Het geheel van de ruwbouwwerken is dan ook het fundament van jouw nieuwe woning. Rawebo bvba is gespecialiseerd in het metselen van ruwbouwwoningen. De 2 zaakvoerders van Rawebo bvba zijn zelf continu op de werf aanwezig en zij werken enkel samen met ervaren en continu bijgeschoolde onderaannemers uit de regio. Door de kennis van de nieuwste technieken en bouwtrends garanderen zij professionaliteit en kwaliteit. Zo kan ook jouw droomwoning werkelijkheid worden.

 

Alle ruwbouwwerken worden nauwkeurig uitgevoerd rekening houdende met alle reglementeringen en wetgevingen, en volledig volgens het concept en budget dat vooraf met de klant vastgelegd werd. Een moderne of klassieke woning? Halfopen bebouwing of een losbouw? Als geregistreerd aannemer hebben wij de kennis en vaardigheid in huis om voor elke ruwbouw het beste resultaat te leveren. Wij streven ernaar om een perfecte afwerking van jouw project te bekomen aansluitend bij jouw wensen en verwachtingen.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ruwbouw volgens de regels van de kunst

RAWEBO bvba
Turnhoutsebaan 121
2390 Malle
RAWEBO bvba
Raf : 0475 / 36 81 84
Werner : 0477 / 44 71 16
rawebo@telenet.be