VERBOUWINGEN

RAWEBO bvba - voor de verbouwing
RAWEBO bvba - voor de verbouwing
RAWEBO bvba - na de verbouwing
RAWEBO bvba - na de verbouwing

Wens je een bestaande woning om te vormen tot je droomwoning? Heb je een woning die niet helemaal is volgens jouw wensen? Rawebo bvba is de geschikte partner voor alle verbouwingswerken en renovaties.

 

De 2 zelfwerkende patroons hebben meer dan 25 jaar ervaring in algemene verbouwingswerken aan alle soorten woningen. Zowel grote als kleine verbouwingswerken worden uitgevoerd met de beste stiel en vakmanschap.

 

Zoek je meer ruimte in de vorm van een aanbouw of opbouw? Of wil je de gevel van je woning laten renoveren? Voor alle verbouwingswerken, of het nu om een hele woning of een gedeeltelijke verbouwing gaat, bij Rawebo bvba kan je rekenen op een professioneel resultaat. Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen en zorgen voor een duurzame afwerking.

 

We maken graag een vrijblijvende offerte voor de geplande werken. Daarbij geven we je ook advies over materialen en mogelijkheden die je project eventueel nog kunnen verbeteren. Daar wij als zaakvoerders steeds zelf op de werf zijn, zorgen wij voor het hele verbouwingstraject van a tot z en staan we borg voor een stipte uitvoering van de werken.

Bij Rawebo bvba is je verbouwing in goede handen.

RAWEBO bvba
Turnhoutsebaan 121
2390 Malle
RAWEBO bvba
Raf : 0475 / 36 81 84
Werner : 0477 / 44 71 16
rawebo@telenet.be